Max Payne 3 uitgesteld tot mei

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 17 januari 2012 14:57

Overige elektronica

Take-Two schuift de release van Max Payne 3 door naar mei. De game zou aanvankelijk in maart verschijnen maar de uitgever kiest ervoor de actiegame pas in fiscaal 2013 te lanceren.

Max Payne 3 zal in Europa vanaf 18 mei verkrijgbaar zijn voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Pc-gamers moeten geduld hebben tot 1 juni. In de Verenigde Staten kunnen consolegamers op 15 mei aan de slag met de nieuwe Max Payne en is deze op 29 mei voor de pc beschikbaar.

"We doen niet lichtvoetig over het aanpassen van ons releaseschema, maar deze kleine vertraging verzekert gamers er wel van dat Max Payne 3 de hoogst mogelijke kwaliteit biedt en dat het een vernieuwende ervaring is zoals die van ons bedrijf verwacht wordt", aldus CEO Strauss Zelnick.

Trauma

In dit derde deel uit de serie probeert Max de herinneringen van zijn traumatische verleden te vergeten en begint hij een nieuw leven in Sao Paulo als beveiliger van een rijke ondernemer en zijn familie. Uiteraard gaat ook het nieuwe leven niet zonder slag of stoot, wanneer de familie onder vuur wordt genomen door een bende.

0 Reactie(s) op: Max Payne 3 uitgesteld tot mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.