Microsoft bevestigt Forza Motorsport 5 voor 2013

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 05 maart 2012 12:06

Apps & Software

De Franse tak van Microsoft heeft maandag niet alleen bevestigd dat er later dit jaar een game onder de titel Forza Horizon verschijnt, ook wordt duidelijk dat Forza Motorsport 5 voor 2013 op de planning staat.

Afgelopen weekend lekte er vroegtijdig een trailer uit van de nieuwe racegame Forza Horizon. Volgens Microsoft Frankrijk wordt deze Forza spin-off niet ontwikkeld door Turn 10, maar neemt Playground Studios de productie voor zijn rekening.

Turn 10 zit echter niet stil want deze studio van Microsoft is druk bezig met het vijfde deel binnen de Forza-serie. Forza Motorsport 5 zal ergens in 2013 gaan verschijnen voor de Xbox 360, waarmee de ontwikkelperiode van twee jaar voor ieder deel gehandhaafd lijkt te blijven.

Forza Horizon

Met de introductie van Forza Horizon lijkt Microsoft aan te sturen op een jaarlijkse lancering van een nieuwe Forza-game, waarbij Playground en Turn 10 elkaar gaan afwisselen. Microsoft zal Forza Horizon officieel presenteren tijdens de GDC-beurs, welke maandag van start gaat in San Francisco.

0 Reactie(s) op: Microsoft bevestigt Forza Motorsport 5 voor 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.