Microsoft onthult Gears of War: Judgement en nieuwe Splinter Cell

© PXimport

Microsoft onthult Gears of War: Judgement en nieuwe Splinter Cell

Geplaatst: 4 juni 2012 - 16:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Microsoft heeft maandag tijdens zijn E3-persconferentie onder meer een nieuwe Gears of War en Splinter Cell aangekondigd. Zowel Gears of War: Judgement als Splinter Cell: Blacklist verschijnen in 2013 voor de Xbox 360.

Na een uitgebreide demonstratie van de exclusieve Xbox 360-game Halo 4, kondigde Microsoft een volledig nieuwe Splinter Cell-game aan. Deze Splinter Cell: Blacklist komt uiteraard weer van Ubisoft en zal in de lente van 2013 beschikbaar komen voor de spelconsole van Microsoft. Of gamers met een PlayStation 3 of pc eveneens met het spel aan de slag kunnen lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk.

Gears of War: Judgement

Onlangs werd bekend dat er een volledig nieuwe Gears of War-game in ontwikkeling was, en deze werd maandag dan ook officieel uit de doeken gedaan. Gears of War: Judgement, zoals de game door het leven gaat, is een zogenoemde prequel op de eerste drie games uit de serie. De third-person-shooter zal ergens in 2013 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

Een andere exclusieve Xbox 360-game die tijdens de persconferentie uitgebreid aan bod kwam, was Forza Horizon. Dit nieuwe deel binnen de bekende Forza race-franchise zal vanaf 23 oktober verkrijgbaar zijn. De persconferentie werd afgesloten met een demonstratie van Call of Duty: Black Ops 2. Zoals verwacht zal de downloadbare content voor deze shooter als eerste beschikbaar komen op de Xbox 360.

[youtube]R75tsSiGVzA[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000