Microsoft onthult Gears of War: Judgement en nieuwe Splinter Cell

© PXimport

Microsoft onthult Gears of War: Judgement en nieuwe Splinter Cell

Geplaatst: 4 juni 2012 - 16:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Microsoft heeft maandag tijdens zijn E3-persconferentie onder meer een nieuwe Gears of War en Splinter Cell aangekondigd. Zowel Gears of War: Judgement als Splinter Cell: Blacklist verschijnen in 2013 voor de Xbox 360.

Na een uitgebreide demonstratie van de exclusieve Xbox 360-game Halo 4, kondigde Microsoft een volledig nieuwe Splinter Cell-game aan. Deze Splinter Cell: Blacklist komt uiteraard weer van Ubisoft en zal in de lente van 2013 beschikbaar komen voor de spelconsole van Microsoft. Of gamers met een PlayStation 3 of pc eveneens met het spel aan de slag kunnen lijkt vooralsnog onwaarschijnlijk.

Gears of War: Judgement

Onlangs werd bekend dat er een volledig nieuwe Gears of War-game in ontwikkeling was, en deze werd maandag dan ook officieel uit de doeken gedaan. Gears of War: Judgement, zoals de game door het leven gaat, is een zogenoemde prequel op de eerste drie games uit de serie. De third-person-shooter zal ergens in 2013 exclusief verschijnen voor de Xbox 360.

Een andere exclusieve Xbox 360-game die tijdens de persconferentie uitgebreid aan bod kwam, was Forza Horizon. Dit nieuwe deel binnen de bekende Forza race-franchise zal vanaf 23 oktober verkrijgbaar zijn. De persconferentie werd afgesloten met een demonstratie van Call of Duty: Black Ops 2. Zoals verwacht zal de downloadbare content voor deze shooter als eerste beschikbaar komen op de Xbox 360.

[youtube]R75tsSiGVzA[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten