Microsoft vangt MobileMe-gebruikers op met 15 GB SkyDrive

Door: jasper-bakker | 08 augustus 2013 12:15

Nieuws

Voormalig MobileMe-gebruikers krijgen van Microsoft gratis 15 GB aan opslagruimte in SkyDrive. Microsoft reikt met deze actie vroege cloud-klanten van Apple de helpende hand. De extra 20 GB die MobileMe-gebruikers namelijk van Apple hadden gekregen, komt te vervallen.

Microsoft roept gedupeerde MobileMe-gebruikers op om zich aan te melden voor zijn concurrerende cloudopslag. Daarvoor moeten de Apple-klanten simpelweg de downgrade-mail doorsturen die ze van Apple hebben gekregen.

Daarin kondigt de iCloud-aanbieder het einde aan van de extra opslagruimte die MobileMe-gebruikers hadden gekregen. Dat was 20 GB ter compensatie voor het schrappen van de 25 GB waarvoor die klanten een betaald abonnement hadden bij de afgeschafte clouddienst. Zij gaan op 30 september terug naar de standaard 5 GB die Apple gratis biedt met iCloud. Voor meer ruimte moet worden betaald.

Jaar uitstel

Bij Microsoft krijgen MobileMe-overstappers dan gratis een extra opslagcapaciteit van 15 GB. Die gigabytes komen bovenop de standaardruimte die SkyDrive biedt. Dit extraatje heeft wel een houdbaarheid: van een jaar. Zoals het er nu voor staat, schrapt Microsoft na die periode de aangeboden extra ruimte. Net zoals Apple nu doet.

Bron: Webwereld.nl

0 Reactie(s) op: Microsoft vangt MobileMe-gebruikers op met 15 GB SkyDrive

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.