Microsoft verkoopt Xbox 360 met Kinect voor 99 dollar

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 08 mei 2012 11:15

Apps & Software

Microsoft heeft in de Verenigde Staten een Xbox 360-bundel gelanceerd voor 99 dollar. Daarbij dient een Xbox Live-abonnement van vijftien dollar per maand te worden afgesloten. Naast de console krijgen gamers ook de Kinect-sensor meegeleverd.

Middels de laaggeprijsde bundel lijkt Microsoft de inzakkende verkoopcijfers van zijn console weer op te willen krikken. Daarbij richt de fabrikant zich duidelijk op Amerikanen die niet over de financiële middelen beschikken om in één keer honderden dollars aan een dergelijk pakket uit te geven.

Voor 99 dollar ontvangt men de vier gigabyte-versie van de Xbox 360 en de bewegingsgevoelige Kinect-sensor. Met het tweejarige abonnement van vijftien euro per maand lost men het overige deel van de prijs af en krijgen ze toegang tot Xbox Live Gold.

Duurder uit

Hoewel gebruikers hiermee op een goedkope manier in de Xbox 360-ervaring kunnen stappen, is men met deze bundel uiteindelijk wel enkele tientjes duurder uit. Een losse Xbox 360 + Kinect-bundel kost zo'n driehonderd dollar en een Xbox Live Gold-abonnement kost per jaar bijna zestig dollar. Een totaal van 420 dollar tegenover bijna 460 dollar voor het abonnement.

Of Microsoft de bundel ook buiten de Verenigde Staten gaat aanbieden is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: Microsoft verkoopt Xbox 360 met Kinect voor 99 dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.