Microsoft voorziet Windows RT-tablets van Outlook 2013

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 05 juni 2013 09:40

Apps & Software

Toekomstige tablets met Windows RT zullen voorzien worden van de volledige versie van Outlook 2013. Dat maakt Microsoft bekend tijdens elektronica-beurs Computex. Ook wordt duidelijk dat kleine tablets met Windows 8.1 gratis geleverd worden met Office-applicaties.

Later dit jaar lanceert Microsoft Windows 8.1, een grote update van zijn huidige besturingssysteem. Ook de RT-versie van Windows, die bedoeld is voor tablets, zal van een grote update worden voorzien die de software opkrikt naar versienummer 8.1.

Gratis Office

“Alle nieuwe kleine x86-tablets met Windows 8 zullen geleverd worden met de standaard Office 2013-app”, aldus Tami Reller van Microsoft tijdens de presentatie. Gebruikers van deze kleine tablets kunnen zodoende aan de slag met programma’s als Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Windows RT-apparaten worden momenteel al geleverd met een aangepaste versie van Office, en die apparaten zullen straks dus ook de volledige versie van Outlook 2013 krijgen ingebouwd. Met dit laatste lijkt Microsoft antwoord te geven op de kritiek die het krijgt met betrekking tot de huidige e-mail-client van Windows RT.

0 Reactie(s) op: Microsoft voorziet Windows RT-tablets van Outlook 2013

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.