Microsoft: 'Xbox 360 kan nog makkelijk twee jaar mee'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 08 juni 2012 17:12

Apps & Software

De Xbox 360 kan nog minimaal twee jaar meedraaien als spelconsole. Dat zegt studiobaas Phil Spencer van Microsoft Studios. "We zullen de Xbox 360 nog een hele lange tijd blijven ondersteunen", aldus Spencer.

"Op dit moment is de Xbox 360 zeer gezond en hij doet het ontzettend goed", vertelt Spencer tegenover website Gamespot. "Ik denk dat de Xbox 360 nog langer dan twee jaar te gaan heeft. Het is een systeem van de lange adem."

Los Angeles

In aanloop naar de E3, welke deze week plaats vond in Los Angeles, gingen er sterke geruchten rond over de opvolger van de Xbox 360. Echter werd deze console (met codenaam Durango) niet onthuld op de gamebeurs, wat doet vermoeden dat de nieuwe Xbox pas op de E3 van 2013 te zien zal zijn.

Tijdens Microsoft's persconferentie van afgelopen maandag werd duidelijk dat de Xbox 360 boven alles een multimedia-apparaat is geworden. Hoewel er nog enkele grote games werden aangekondigd, stond de presentatie vooral in het teken van nieuwe diensten als Xbox Music, Internet Explorer en SmartGlass.

0 Reactie(s) op: Microsoft: 'Xbox 360 kan nog makkelijk twee jaar mee'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.