Minecraft op 9 mei naar Xbox 360

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 23 maart 2012 10:21

Apps & Software

Minecraft is een van de populairste mobiele games van dit moment en zal binnenkort ook te spelen zijn op de Xbox 360. Microsofts Larry Hryb maakt namelijk bekend dat de 'bouwgame' vanaf 9 mei te downloaden zal zijn.

Minecraft is een sandboxgame waarin spelers vanuit het first-person perspectief objecten kunnen bouwen met kubussen. Naast dat de game te spelen is op de pc, Mac Android en iOS, komt het populaire spelletje van ontwikkelaar Mojang AB in mei dus ook naar de Xbox 360.

Minecraft

Voor de consoleversie van Minecraft zullen straks 1600 Microsoft Points (19 euro) moeten worden neergeteld. Aanzienlijk meer dus dan de Pocket Edition van Minecraft die op iTunes voor 5,49 euro van de hand gaat. In de Xbox 360-versie zal een vernieuwde interface beschikbaar zijn, een volledige tutorial en zowel een split-screen als een online multiplayer.

Microsoft maakt bekend dat naast Minecraft ook Trials Evolution (1200 punten) , Blood Forge (1200 punten) en Fable Heroes (800 punten) naar de Xbox 360 komen. Dit alles in het kader van Arcade Next, een periode waarin een viertal grote games beschikbaar komt op Xbox Live Arcade.

[youtube]UiFDDCWBivk[/youtube]

0 Reactie(s) op: Minecraft op 9 mei naar Xbox 360

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.