MP3 Cutter 1.8

Door: frank-de-graaf | 28 februari 2011 12:39

Apps & Software

MP3 Cutter stelt u in staat om een stukje uit een mp3-bestand te knippen, om daar bijvoorbeeld een ringtone van te maken.

Na het laden van een nummer wordt het automatisch afgespeeld. U plaatst twee markeringen: een voor het begin en een voor het einde van het uit te knippen fragment. U controleert of u dit juist hebt aangegeven door het geselecteerde stukje af te spelen en het begin- en eindpunt eventueel aan te passen. Klik op Save Selection om het uit het nummer geknipte fragment op te slaan. In feite is dit alles wat het programma doet, maar het voert deze taak prima uit. Als u het programma wilt downloaden moet u even opletten, want de makers hebben de downloadlink op hun website behoorlijk verstopt. Nadat u op de naam van het programma hebt geklikt, wordt u naar een nieuwe pagina gevoerd en krijgt u de vraag of u zich wilt registreren. Dat laatste is niet nodig. Na een klik op No komt u op een nieuwe pagina terecht, waar heel veel downloadlinks staan. De juiste link staat helemaal onderaan in het midden; de rest is reclame. Het programma zelf bevat overigens geen reclameboodschappen.

MP3 Cutter stelt u in staat om fragmenten uit mp3-bestanden te selecteren en op te slaan, zodat ze bijvoorbeeld als ringtone kunnen worden gebruikt.

MP3 Cutter 1.8

Freeware

Taal Engels

Download 6,6 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

1 Reactie(s) op: MP3 Cutter 1.8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 30 maart 2014 22:49 Anoniem
    werk niet. als je een startpunt insteld, begint die daar niet
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.