MP3 Skype Recorder 3.1

Door: Robbin Ooijevaar | 13 december 2011 15:16

Apps & Software

Communiceren met Skype is een geweldige uitkomst als u gratis over grote afstanden wilt communiceren. Met MP3 Skype Recorder kunt u uw gesprekken opnemen.

De eerste keer dat u Skype opstart na de installatie, dient u MP3 Skype Recorder toestemming te geven om Skype te gebruiken. Bevestig dit via de knop Toegang toestaan in Skype. Zodra u een gesprek voert, maakt MP3 Skype Recorder automatisch een opname die als mp3-bestand wordt opgeslagen. Zodra de opname begint, toont MP3 Skype Recorder een korte pop-up om u hiervan op de hoogte te stellen. De standaard-kwaliteitsinstelling van de mp3-bestanden is laag, maar u kunt hem eenvoudig verbeteren. Open daarvoor MP3 Skype Recorder via uw systeemvak en verander bij Recording bitrate de instelling 24 in 128. Om mp3-bestanden snel terug te vinden, kunt u de map aanpassen waarin MP3 Skype Recorder ze bewaart. Klik op de knop achter Folder to store Skype conversations en geef aan in welke map u de mp3's wilt bewaren, bijvoorbeeld de map Muziek. MP3 Skype Recorder start automatisch op met Windows. Als u het programma liever handmatig opstart, moet u het vinkje bij Start automatically at Windows startup even verwijderen.

MP3 Skype Recorder neemt gesprekken op die u via Skype voert.

MP3 Skype Recorder 3.1

Freeware

Taal Engels

Download 2,4 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: MP3 Skype Recorder 3.1

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.