Muziek iPad 2 beheren met MediaMonkey

Door: jose-pauty | 31 mei 2011 16:07

How To

Het programma MediaMonkey is bij velen bekend als een uitstekend mediaspeler en –beheerprogramma. Na de introductie van nieuwe iPods, iPhones en iPads van Apple volgt na een tijdje een nieuwe versie waarmee gebruikers MediaMonkey kunnen gebruiken om hun muziek op deze apparaten te zetten.

Op zich zijn de nieuwe versies van MediaMonkey 3.2.x en 4.x bèta al een tijdje beschikbaar, maar de beheermogelijkheden voor bijvoorbeeld de iPad 2 lieten nog te wensen over. Op de iPad 2 van sommige mensen werkte de synchronisatie wel, bij anderen (zoals bij ons) niet.

Inmiddels lijken de meeste compatibiliteitsproblemen wel te zijn opgelost en beide versies van MediaMonkey ondersteunen nu ook de iPad 2. Overigens betekent dit niet dat u iTunes definitief van uw systeem kunt verbannen. De synchronisatie tussen MediaMonkey en de iApparaten van Apple betreft voornamelijk muziek en podcasts. Voor al uw foto’s, e-books, apps, firmware-updates etc. bent u helaas toch aangewezen op iTunes.

Desondanks is de ondersteuning voor de iPad 2 een welkome aanvulling voor muziekliefhebbers die iTunes liever zo veel mogelijk mijden.

De allernieuwste versies van zowel MediaMonkey 3.2.x als MediaMonkey 4.x bèta downloadt u via het supportforum van MediaMonkey. Zoek de allerlaatste post op van beide threads.

De ondersteuning in MediaMonkey voor de iPad 2 (naast alle reeds ondersteunde Apple-hardware) is voor sommigen een verademing.

0 Reactie(s) op: Muziek iPad 2 beheren met MediaMonkey

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.