Nederland uit de recessie: Hier 5 peperdure gadgets

© PXimport

Nederland uit de recessie: Hier 5 peperdure gadgets

Geplaatst: 7 oktober 2013 - 09:29

Aangepast: 24 november 2022 - 10:27

Redactie ID.nl

Nederland is uit de recessie. Althans, dat werd zojuist als "vermoeden" aangekondigd door president Klaas Knot van De Nederlandse Bank tijdens de presentatie van een halfjaarlijks rapport. We willen hem geloven. Hier vijf hele dure gadgets. Dus laat het geld maar weer rollen!

1. De allerduurste iPhone ter wereld

iPhones komen in soorten en maten. Er zijn zelfs goedkope iPhones op de markt, in de vorm van de iPhone 5C. Nu Nederland uit de recessie is, letten we echter niet meer op de kleintjes. Deze iPhone kost ongeveer 10 miljoen.

 

© PXimport

Bron: PorscheClassy.

2. Hasselblad van 32.000 dollar

Hasselblad is een welbekend merk in de wereld van de fotografie. Het zijn niet de goedkoopste camera's. Onderstaande koop je al vanaf 32.000 dollar. In euro's, valt dat eigenlijk wel mee, nietwaar?

 

© PXimport

3. Gouden Nintendo Wii

Het is natuurlijk een prachtige gameconsole, maar in het goud is hij nog veel mooier. Betaalbaar is hij ook, voor slechts 475,000 dollar is hij van jou!

 

© PXimport

4. Ultrasone hoofdtelefoon

Ok, dit valt eigenlijk wel mee. Voor 1800 dollar heb je een in Duitsland handgemaakte ULTRASONE EDITION 8 JULIA te pakken. Je ziet het er niet aan af, maar de geluidskwaliteit schijnt subliem te zijn.

 

© PXimport

5 Electrolux Swarovski

Tja. Als je dan echt niet meer weet waar je met je geld heen moet dan ga je je stofzuiger inleggen met 3730 Swarovski-kristallen. Ook stofzuigen wordt vanaf dat moment een groot feest.

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten