Nieuwe Bungie-game tijdelijk exclusief naar Xbox 360

Door: Elmar Rekers | 22 mei 2012 11:03

Nieuws

Bungie zal in 2013 zijn eerste game onder de vleugels van Activision lanceren en deze komt tijdelijk exclusief beschikbaar voor de Xbox 360 en diens opvolger. Dat blijkt uit een contract dat door Activision en Bungie is ondertekend.

De L.A. Times claimt inzage te hebben gehad in de overeenkomst tussen de uitgever en ontwikkelaar. Hierin staat onder meer vermeld dat Bungie een totaal van vier games gaat ontwikkelen voor Activision, waarvan de eerste in 2013 moet verschijnen.

Het lijkt hier om een gameserie te gaan die om het jaar moet verschijnen. In het contract wordt de werktitel 'Destiny' gebruikt. De franchise zal exclusief op de Xbox 360 lanceren, maar komt in een later stadium ook beschikbaar op een PlayStation-console. Of hiermee de PlayStation 4 bedoeld wordt is niet duidelijk.

Sciencefiction

De drie volgende games staan volgens de documenten op de planning voor de opvolgers van de Xbox 360 en de PlayStation 3. Ook wordt er gesproken over een mogelijke release voor de pc. Destiny lijkt een sciencefiction-shooter te worden, waarmee Bungie zich als Halo-maker dus op bekend terrein zal begeven.

0 Reactie(s) op: Nieuwe Bungie-game tijdelijk exclusief naar Xbox 360

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.