Nokia brengt betaalde muziekdienst naar Lumia-telefoons

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 28 januari 2013 12:00

Apps & Software

Nokia heeft afgelopen weekend zijn nieuwe muziekdienst Music+ onthuld. Het gaat hier om een betaalde muziekdienst die gebruikers van Lumia-telefoons in staat stelt om onbeperkt muziek te streamen en te downloaden.

Lumia-gebruikers hebben momenteel al de beschikking over de gratis app Nokia Music, waarmee men naar muziekstations kan luisteren en deze kan downloaden. De beperkingen die de app met zich meebrengt zullen volgens Nokia echter worden opgeheven wanneer de gebruiker straks zo’n 4 euro per maand betaalt voor Music+.

Momenteel ligt er een limiet op zowel het aantal afspeellijsten dat gedownload kan worden als het aantal nummers dat men kan ‘skippen’. Ook belooft Nokia dat de geluidskwaliteit van de muziek verhoogd wordt en dat er songteksten kunnen worden weergegeven tijdens het luisteren.

Uitrol Music+

Naast de smartphone-app zal Nokia ook een Music+-app lanceren voor de pc. Nummer en artiesten zoeken zoals dit bij Spotify en Xbox Music gebeurt, lijkt niet te kunnen in Music+. Nokia zegt dat Music+ gedurende de komende weken zal worden uitgerold in verschillende landen. Hierbij wordt een prijs van 3,99 euro per maand gemeld, al kan dit per land verschillen.

0 Reactie(s) op: Nokia brengt betaalde muziekdienst naar Lumia-telefoons

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.