Nokia geeft voorproefje van nieuw Lumia-vlaggenschip

Door: Elmar Rekers | 13 mei 2013 08:22

Nieuws

Nokia heeft in het Verenigd Koninkrijk een reclamespot uitgezonden op tv waarin een voorproefje gegeven wordt van een nieuwe Lumia-smartphone. Zoals geruchten al deden vermoeden, krijgt het toestel een behuizing van aluminium.

Nokia kondigde vorige week al de Lumia 928 aan, een verbeterde versie van de Lumia 920 die enkel op de Amerikaanse markt zal verschijnen. Uit de teaservideo die afgelopen weekend op de Engelse televisie te zien was, wordt echter duidelijk dat Nokia meer in petto heeft.

In de video is de achterkant van een aluminium smartphone te zien, waarbij er rond de (zeer grote) cameralens een lichte verdikking van de behuizing te zien is. Dit lijkt er op te wijzen dat de smartphone over een grote camera-sensor gaat beschikken, mogelijk zelfs een 41 megapixel-lens zoals die vorig jaar ook op de 808 PureView te vinden was.

Nokia Catwalk

“Meer dan je ogen kunnen waarnemen”, valt er in het spotje te lezen. Het toestel, dat in korte flitsen getoond wordt, lijkt erg veel op de foto’s die onlangs uitlekte van een Nokia-toestel met codenaam Catwalk. Veel details maakt Nokia verder niet over het toestel bekend. Wel heeft Nokia voor dinsdag 14 mei een persconferentie aangekondigd, waar het de “toekomst van Lumia” zal gaan bespreken. Hier zal ongetwijfeld meer duidelijkheid gegeven worden omtrent het toestel dat in onderstaand filmpje te zien is.

[youtube]ev9rdaDK-YQ[/youtube]

0 Reactie(s) op: Nokia geeft voorproefje van nieuw Lumia-vlaggenschip

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.