Nokia Lumia 1020 met ‘Pro Camera’ duikt op

Door: Elmar Rekers | 04 juli 2013 08:30

Nieuws

Op een uitgelekte afbeelding is vermoedelijk de Lumia 1020 van Nokia te zien. De smartphone is nog niet aangekondigd, maar de afbeelding komt wel sterk overeen met eerder uitgelekt beeldmateriaal van een Lumia met grote cameralens.

Begin juni dook het toestel al op onder de naam Nokia EOS, maar volgens EVleaks zal de Windows Phone 8-telefoon als de Lumia 1020 op de markt verschijnen. Vermoedelijk krijgt de telefoon, net als de 808 PureView, een 41 megapixel-sensor.

Op eerder uitgelekte afbeeldingen was de achterkant van de 1020 al goed te zien, waarbij vooral de grote cameralens opvallend was. Volgens EVleaks zal de nieuwe telefoon geleverd worden met de Amber-update voor WIndows Phone 8, waarmee de nieuwe Smart Camera-software ook beschikbaar zal zijn.

Lumia 920

De behuizing is, net als bij de Lumia 920, opgetrokken uit polycarbonaat. Verder is er 32GB aan geheugen ingebouwd, wat overigens niet is uit te breiden met een microSD-kaartje. Verwacht wordt dat Nokia de Lumia 1020 op 11 juli uit de doeken zal doen. Wanneer het toestel vervolgens beschikbaar komt, is nog onduidelijk.

0 Reactie(s) op: Nokia Lumia 1020 met ‘Pro Camera’ duikt op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.