Online rijmhulpjes voor uw Sinterklaasgedichten

Hebt u niet veel tijd of inspiratie voor uw Sinterklaasgedichten? Online zijn er tientallen rijmhulpjes te vinden waarmee u in een handomdraai een leuk gedicht maakt. Overschrijven of afdrukken... en klaar!

Rijm.nu

Is uw gedicht bijna klaar? Vindt u alleen geen geschikt rijmwoord voor dat ene zinnetje? Plak uw vers dan in het Rijmhulp-vak van Rijm.nu. U krijgt onmiddellijk een waslijst rijmwoorden voorgeschoteld. Uiteraard biedt de site ook een heleboel kant-en-klare gedichten voor échte luieriken! De gedichtengenerator maakt zelfs automatisch een volledig gedicht aan de hand van uw cadeau. Voer de naam van de ontvanger in en klik op de Maak Gedicht-knop. Eenvoudiger kan niet!

© PXimport

In een handomdraai maakt u een gedicht met de gedichtengenerator.

Vijftwaalf.nl

Vijftwaalf.nl schotelt u op regelmatige tijdstippen handige rijmtips voor, maar nog veel toffer is dat u volledig gratis kant-en-klare gedichten kunt bestellen. Nadat u uw naam, e-mailadres en cadeau hebt ingevoerd, ontvangt u onmiddellijk een gedicht van de rijmpiet in uw mailbox. Wilt u liever een gedicht op maat? Ook dat kan! Voor 2,95 euro krijgt u binnen de 24 uur een piekfijn gedicht op maat (van minstens 16 regels) in uw mailbox. Betalen kan via iDEAL, PayPal of overschrijving. Leuk!

© PXimport

Zit u even in een dip? Maak dan gebruik van een rijmtip!

Sinterklaasgedichten.com

Hebt u nog steeds niet het ideale gedicht gevonden? Gebruik dan eens het 10-stappenplan van Sintergedichten.com en u hebt een oplossing in enkele seconden. Via het Rijmwoordenboek kunt u via verschillende zoekrobots het juiste rijmwoord vinden en wie helemaal geen inspiratie meer heeft, hoeft enkel de rijmmachine te gebruiken. Wie zijn gedicht voor vrijdag 10 december instuurt, maakt trouwens kans op een boekenbon van 25 euro en een cd.

© PXimport

Geen zin om uw hersenen te pijnigen? Dan gebruikt u toch simpelweg de rijmmachine!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten