Online rijmhulpjes voor uw Sinterklaasgedichten

Door: Evi Maquoi | 24 november 2010 14:45

How To

Hebt u niet veel tijd of inspiratie voor uw Sinterklaasgedichten? Online zijn er tientallen rijmhulpjes te vinden waarmee u in een handomdraai een leuk gedicht maakt. Overschrijven of afdrukken... en klaar!

Rijm.nu

Is uw gedicht bijna klaar? Vindt u alleen geen geschikt rijmwoord voor dat ene zinnetje? Plak uw vers dan in het Rijmhulp-vak van Rijm.nu. U krijgt onmiddellijk een waslijst rijmwoorden voorgeschoteld. Uiteraard biedt de site ook een heleboel kant-en-klare gedichten voor échte luieriken! De gedichtengenerator maakt zelfs automatisch een volledig gedicht aan de hand van uw cadeau. Voer de naam van de ontvanger in en klik op de Maak Gedicht-knop. Eenvoudiger kan niet!

In een handomdraai maakt u een gedicht met de gedichtengenerator.

Vijftwaalf.nl

Vijftwaalf.nl schotelt u op regelmatige tijdstippen handige rijmtips voor, maar nog veel toffer is dat u volledig gratis kant-en-klare gedichten kunt bestellen. Nadat u uw naam, e-mailadres en cadeau hebt ingevoerd, ontvangt u onmiddellijk een gedicht van de rijmpiet in uw mailbox. Wilt u liever een gedicht op maat? Ook dat kan! Voor 2,95 euro krijgt u binnen de 24 uur een piekfijn gedicht op maat (van minstens 16 regels) in uw mailbox. Betalen kan via iDEAL, PayPal of overschrijving. Leuk!

Zit u even in een dip? Maak dan gebruik van een rijmtip!

Sinterklaasgedichten.com

Hebt u nog steeds niet het ideale gedicht gevonden? Gebruik dan eens het 10-stappenplan van Sintergedichten.com en u hebt een oplossing in enkele seconden. Via het Rijmwoordenboek kunt u via verschillende zoekrobots het juiste rijmwoord vinden en wie helemaal geen inspiratie meer heeft, hoeft enkel de rijmmachine te gebruiken. Wie zijn gedicht voor vrijdag 10 december instuurt, maakt trouwens kans op een boekenbon van 25 euro en een cd.

Geen zin om uw hersenen te pijnigen? Dan gebruikt u toch simpelweg de rijmmachine!

2 Reactie(s) op: Online rijmhulpjes voor uw Sinterklaasgedichten

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 november 2014 18:56 Anoniem
  Leuke website
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 28 november 2014 16:43 Anoniem
  dit is een kak site
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.