Open bèta Diablo III vanavond van start

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 20 april 2012 11:16

Nieuws

Blizzard maakt vrijdag bekend dat de bèta van Diablo III komend weekend voor iedereen met een Battle.net account toegankelijk is. Eerder deze week leek de bèta ook al korte tijd 'open' te staan wegens een bug in het spel.

Door het opengooien van de bèta hoopt Blizzard een zogenoemde 'stress test' uit te voeren. Hierbij krijgt de ontwikkelaar een beeld van de manier waarop de servers van de pc-game zich staande houden wanneer veel gamers gelijktijdig met Diablo III aan de slag gaan.

Diablo III-bèta offline

Enkele dagen geleden maakte Blizzard bekend dat de servers van de Diablo III-bèta per 1 mei offline zullen gaan. Gamers kunnen dan tot aan de officiële lancering, welke plaats vindt op 15 mei, niet met het spel aan de slag. Aangemaakte accounts en personages zullen bij dit proces overigens verloren gaan.

De open bèta zal enkel gedurende het komende weekend plaatsvinden. Blizzard gooit de deuren vrijdagavond om 21.00 uur Nederlandse tijd open voor iedereen met een Battle.net account. Maandag 23 april wordt het voorproefje op de rpg weer gesloten om 19.00 uur. Diablo III ligt vanaf 15 mei in de winkels voor de pc.

0 Reactie(s) op: Open bèta Diablo III vanavond van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.