Opvolger Optimus 3D laat zich vroegtijdig zien

Door: Elmar Rekers | 24 januari 2012 09:05

Overige elektronica

Er is een afbeelding uitgelekt van de vermoedelijke opvolger van LG's Optimus 3D-smartphone. Deze Optimus 3D 2 krijgt onder meer een snellere processor en een verbeterde 3D weergave.

De afbeelding duikt op via Pocketnow en volgens bronnen van de website zal LG de smartphone voorzien van een 1,2GHz dual-core processor. Daar waar de originele Optimus 3D het moet stellen met een 1GHz dual-core chip. De nieuwe 3D-telefoon wordt ontwikkeld onder codenaam CX2.

Een andere grote verbetering aan het toestel zou het auto-stereoscopische 3D-scherm zijn. Dit nieuwe NOVA-display is door LG zelf ontwikkeld en moet voor een verbeterde helderheid zorgen in zowel 2D als 3D weergave. De afmeting van het scherm (4,3-inch) en de resolutie (800 x 400 pixels) zouden ongewijzigd blijven.

3D schieten

Net als de originele Optimus 3D krijgt ook deze CX2 twee 5 megapixel camera's aan de achterkant waarmee 3D foto's en video's geschoten kunnen worden. Wel heeft LG het toestel 2 millimeter dunner gemaakt. Verder ondersteunt de telefoon Bluetooth 3.0 en zou er een NFC-chip aanwezig zijn.

LG heeft zijn nieuwe 3D-smartphone nog niet officieel aangekondigd. Verwacht wordt dat het bedrijf deze telefoon tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, welke volgende maand plaatsvindt, zal onthullen.

0 Reactie(s) op: Opvolger Optimus 3D laat zich vroegtijdig zien

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.