Overzicht van uw bijlagen met Attachments.me

Door: Evi Maquoi | 31 augustus 2011 10:48

How To

Tenzij u echt heel ordelijk bent, verandert een mailbox al snel in een onuitputtelijke en vooral onoverzichtelijke bron van e-mails. Om snel berichten op te sporen bestaan er ingebakken zoekrobots, maar Attachments.me gaat nog een stapje verder. Deze dienst levert miniaturen van alle e-mailbijlagen in uw Gmail-account. Overzichtelijk én handig.

Attachments.me zit nog in de ontwikkelfase maar werkt al erg prettig. De dienst kan voorlopig enkel gekoppeld worden aan Gmail-accounts. Nadat u toestemming hebt verleend tot uw mailbox, krijgt u een handig overzicht van alle bijlagen in uw mailbox aan de hand van miniaturen. Op die manier is het eenvoudig om bijvoorbeeld een foto terug te vinden. Daarnaast kunt u ook een zoekterm invoeren of filteren op bestandstype: van documenten en afbeeldingen tot muziekbestanden of zipjes. U kunt van elke bijlage details opvragen zoals de datum van het bericht en de bestandsgrootte. Ook handig is dat u de beelden rechtstreeks vanuit Attachments.me kunt downloaden. Daarnaast is het mogelijk om een bijlage openbaar te maken en vervolgens te delen via een unieke url, Facebook, Twitter of e-mail. Overigens is de gratis iPhone-applicatie ook de moeite waard.

Het grootste minpunt van Attachments.me is uiteraard dat u de dienst toestemming verleent tot uw e-mailaccount. Neem dus zeker de privacy settings even door voordat u aan de slag gaat met Attachments.me.

Attachments.me is vooral héél erg overzichtelijk.

0 Reactie(s) op: Overzicht van uw bijlagen met Attachments.me

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.