PC-Wizard 2010 1.961

Door: Robbin Ooijevaar | 24 maart 2011 12:43

Apps & Software

U kunt eenvoudig achterhalen welke hardware er onder de motorkap van uw computer zit, zonder dat de kast daarvoor hoeft te worden geopend. Windows geeft hier wat informatie over, maar de hoeveelheid gegevens die u van het besturingssysteem krijgt, is beperkt en hij verschilt ook nog eens per Windows-versie. Met PC-Wizard krijgt u, ongeacht de Windows-versie die u gebruikt, direct een compleet overzicht.

De vormgeving van PC-Wizard verdient geen schoonheidsprijs, maar het programma functioneert uitstekend! Het toont alle belangrijke hardware, zoals bijvoorbeeld de processor en het werkgeheugen. Vooral dit laatste kan handig zijn, als u uw RAM wilt uitbreiden: is hier nog wel ruimte voor? In het overzicht ziet u bij Aantal connectoren het aantal plaatsen voor werkgeheugen en de bezetting ervan. Als alle plekken op uw moederbord vol zijn, past er niets meer bij. In dat geval kunt u overwegen om geheugen te vervangen. Dit lijkt zonde, maar werkgeheugen is lang niet zo duur meer als vroeger, en nog steeds de meest voordelige manier om uw computer een snelheidsinjectie te geven. Naast fysieke hardware leest PC-Wizard ook sensoren uit. Zo ziet u precies wat de temperatuur is van uw processor en harde schijf.

PC-Wizard onthult alle hardwaregeheimen van uw computeronderdelen, van moederbord tot harde schijf.

PC-Wizard 2010 1.961

Freeware

Taal Engels

Download 5,0 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: PC-Wizard 2010 1.961

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.