Pebble breekt opnieuw Kickstarter-record met Time

Door: daan-doedens | 04 maart 2015 10:14

Nieuws

Het zat er een beetje aan te komen. De Pebble Time is het meest gesponsorde project op Kickstarter ooit. Dat is niet onlogisch: het bedrijf werd bekend door de eerste serieuze smartwatch ter wereld op de fundingsite te promoten en alles wees erop dat de Time de vorige records zou vermorzelen.

Pebble staat nu op nummer 1 én 3 op de lijst van Kickstarter-projecten. Tussen augustus van vorig jaar en nu was er even de Coolest Cooler, een koelbox, draagbare bar en muziekspeler in één. Maar Pebble is hét gezicht van Kickstarter en het leek alleen een kwestie van tijd voor de Time het stokje weer zou overnemen. Dat is nu gebeurd - met nog 23 van de 60 dagen te gaan.

Gratis publiciteit

Dat Pebble überhaupt zijn nieuwe horloge op Kickstarter lanceert, is een beetje vreemd. Kickstarter is immers een website voor startups om wat extra geld bijeen te brengen voor een nieuw product, niet voor bestaande bedrijven om gratis publiciteit te krijgen. Pebble's CEO liet zelfs al tussen neus en lippen door weten dat het bedrijf de financiële middelen had om de Time te maken, maar dat dit een makkelijkere manier was om wat extra reclame te krijgen. Kickstarter zal er niet om malen, en Pebble al helemaal niet.

De teller staat op het moment van schrijven op ruim 15 miljoen dollar, maar schiet nog steeds hard omhoog. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de nieuwe Time ook als een van de eersten om je pols hebben? Het grapje kost je 179 dollar, maar dan heb je wel keuze uit drie kleuren en bovendien betaal je 20 dollar minder dan wanneer je wacht tot de Time in de winkel ligt.

0 Reactie(s) op: Pebble breekt opnieuw Kickstarter-record met Time

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.