Pebble komt met ronde smartwatch

Door: De Telegraaf | 24 september 2015 17:06

Nieuws

Pebble komt voor het eerst met een ronde smartwatch. De Pebble Time Round doet volgens het bedrijf meer denken aan een traditioneel horloge dan aan een smartwatch. Verder is het de lichtste en dunste Pebble tot nu toe.

De Pebble Time Round heeft een totale dikte van 7,5 mm en weegt ongeveer 28 gram. Volgens de Amerikaanse smartwatchmaker is het daarmee niet alleen de dunste Pebble ooit, maar ook de dunste en lichtste smartwatch ooit. De Time Round komt in verschillende kleuren op de markt. Dat er ook een rosé-gouden Pebble komt doet vermoeden dat het bedrijf mikt op gebruikers van de nieuwe, eveneens rosé-gouden, iPhone 6s en 6s Plus. Lees ook: Pebble Steel review.

Mindere accu

Opvallend is dat deze ronde variant een minder capabele accu heeft. Waar voorgaande Pebble-modellen een week meegaan op één laadbeurt, gaat deze maar twee dagen mee. Wel laadt hij snel op: het slimme klokje hoeft maar 15 minuten aan het stroom te liggen om een hele dag mee te kunnen. De Time Round moet binnen 6 tot 8 weken daadwerkelijk in de schappen liggen en kost dan 299 euro.

0 Reactie(s) op: Pebble komt met ronde smartwatch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.