PlayStation 4 hoogstwaarschijnlijk op 20 februari onthuld

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 01 februari 2013 08:40

Nieuws

Sony heeft vrijdag een persconferentie aangekondigd voor 20 februari waar het PlayStation-merk centraal zal staan. Hoewel het bedrijf nog geen concrete details prijsgeeft, wijst alles erop dat Sony voor een verrassend vroege introductie van de PlayStation 4 gaat.

Hoewel Sony zijn nieuwe spelcomputers doorgaans in de lente onthult tijdens de grote E3-gamebeurs, melden bronnen van de Wall Street Journal dat de PlayStation 4 eind februari al getoond zal worden. Een lancering van de spelmachine zou gepland staan voor eind 2013.

Sony stuurde vrijdag enkel uitnodigingen voor het evenement uit naar de pers, en troonde een filmpje dat weinig duiding gaf. Wel spelen de bekende PlayStation-tekens hierin een hoofdrol. Met een onthulling van de PlayStation 4 eind februari, lijkt Sony zijn grote concurrent Microsoft af te troeven. Verwacht wordt dat de opvolger van de Xbox 360 in de aanloop naar de E3 van juni zal worden onthuld.

Xbox 720

Sony CEO Kazuo Hirai liet eerder deze maand nog weten dat hij graag wacht met het tonen van de nieuwe PlayStation tot ook Microsoft zijn Xbox 720 heeft gepresenteerd. Hierdoor zou Sony volgens hem beter kunnen inspelen op de specificaties van zijn rivaal. Het PlayStation-evenement van 20 februari lijkt de uitspraken van Hirai dus te gaan ontkrachten.

[youtube]d-3GMHIgR-U[/youtube]

0 Reactie(s) op: PlayStation 4 hoogstwaarschijnlijk op 20 februari onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.