PlayStation Network wordt Sony Entertainment Network

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 06 februari 2012 09:40

Nieuws

Sony zal het PlayStation Network deze week omvormen tot het Sony Entertainment Network. De fabrikant laat in een e-mail aan gebruikers weten dat de naamsverandering vanaf 8 februari effectief zal zijn.

Naast enkele kleine aanpassingen in de gebruikersovereenkomst, belooft Sony dat er naast de naamsverandering weinig aan het netwerk zal veranderen. "Deze overgang is onderdeel van ons doel om Sony's digitale entertainmentaanbod uit te breiden", zegt Sony in de e-mail.

Games, films en muziek

"Hiermee komen we weer een stap dichterbij het neerzetten van een wereldwijd netwerk waarop games, films, muziek en meer te vinden is. Dit alles toegankelijk vanaf één en hetzelfde account", aldus Sony. De naamsverandering heeft dus vooral het doel gebruikers duidelijk te maken dat het netwerk meer omvat dan enkel gaming.

Het PlayStation Network houdt op 8 februari dus op te bestaan in zijn huidige vorm. Bezitters van een PlayStation 3 of PS Vita kunnen die dag dan ook een update naar het Sony Entertainment Network verwachten. De PSP zal overigens niet mee gaan naar het Sony Entertainment Network.

0 Reactie(s) op: PlayStation Network wordt Sony Entertainment Network

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.