Prijsuitreiking prijsvraag 40 jaar microprocessor

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 02 april 2012 14:20

Internet & Thuis

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

In Computer!Totaal 1/2012 vroegen we u naar aanleiding van 40 jaar microprocessor naar uw toekomstvisie over het gebruik van computers over 40 jaar. Onlangs overhandigde Intel de prijs aan de gelukkige prijswinnaar in hun distributiecentrum te Schiphol-Rijk.

Ter gelegenheid van 40 jaar microprocessors stond in Computer!Totaal 1/2012 een prijsvraag waarin we u vroegen naar uw toekomstvisie voor over 40 jaar. De inzending van Paul Smulders vonden Intel en Computer!Totaal de meest interessante. Bent u benieuwd naar de toekomstvisie van Paul Smulders? Zijn winnende inzending leest u op de volgende pagina.

Voor de overhandiging van de prijs, bestaande uit een Intel Core i7-3960X Extreme Edition in combinatie met een Intel-moederbord, waren we te gast in Intels distributiecentrum in Schiphol-Rijk. Paul Smulders kreeg de prijs uit handen van Intels pr-manager Kristof Sehmke.

Van links naar rechts: Henk Heusden (adjunct-directeur Intel Warehouse), Kristof Sehmke (pr-manager Intel), Paul Smulders en Jeroen de Jager (hoofdredacteur Computer!Totaal)

We wensen Paul Smulders, ook namens Intel, veel plezier met zijn prijs!

Intel-distributiecentrum Schiphol-Rijk

Adjunct-directeur Henk Heusden van het distributiecentrum vertelt ons waar dit distributiecentrum, dat zich richt op EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) zich mee bezighoudt. Enkele feiten over Intels distributiecentrum:

- De vloeroppervlakte voor het distributiegedeelte bedraagt 15.000 vierkante meter aangevuld met 3000 vierkante meter voor het kantoorgedeelte.

- Iedere week komen op luchthaven Schiphol vijf Boeing 747-vrachtvliegtuigen met Intel-producten binnen.

- Iedere week vertrekken 100 vrachtwagens die de producten vervolgens verder in Europa, Midden-Oosten en Afrika verspreiden.

- Er zijn 900 adressen waar de producten heen gaan in het EMEA-gebied.

- Schiphol-Rijk is het Europese distributiecentrum sinds 1997.

- Als de gebruikte pallets zouden worden opgestapeld, dan zou er binnen een week een toren zo hoog als de Burj Khalifa wolkenkrabber in Dubai staan (828 meter).

- Er werken 160 werknemers bij Intel Amsterdam

0 Reactie(s) op: Prijsuitreiking prijsvraag 40 jaar microprocessor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.