RIM onthult BlackBerry Curve 9320

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 09 mei 2012 13:42

Nieuws

Research In Motion (RIM) heeft woensdag de BlackBerry Curve 9320 aangekondigd. De smartphone draait op BlackBerry OS 7.1 en beschikt niet over een touchscreen.

Waar veel recente BlackBerry-telefoons voorzien zijn van een touchscreen, kan de Curve 9320 enkel op de 'traditionele' wijze worden aangestuurd. Hiervoor is onder meer RIM's bekende qwerty-paneel aanwezig en is er een speciale BBM-knop toegevoegd. Het lcd-display op de smartphone is 2,44 inch groot en heeft een resolutie van 320 x 240 pixels.

Naast het qwerty-toetsenbord heeft de nieuwe Curve-telefoon 512 megabyte aan geheugen, dat middels een microSD-kaartje is uit te breiden. Verder zit er een 3,2 megapixel camera in het toestel, een 1450mAh-batterij en draait hij op de nieuwste versie van het BlackBerry OS: versienummer 7.1.

Lang stand-by

Vooral de batterij doet volgens RIM goede zaken, want er wordt een stand-by tijd beloofd van maximaal achttien dagen. Daarbij is de telefoon met zijn 103 gram ook bijzonder licht. RIM laat weten dat er ook een goedkopere versie van de Curve 9320 in aantocht is. Deze 9220 heeft, op de 2 megapixel camera na, dezelfde specificaties als de 9320.

Wat de twee nieuwe BlackBerry's gaan kosten is nog onduidelijk. Ook is er nog geen specifieke releasedatum voor de telefoons gegeven.

0 Reactie(s) op: RIM onthult BlackBerry Curve 9320

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.