Rockstar brengt volgende week eerste DLC naar Max Payne 3

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 29 juni 2012 11:08

Apps & Software

Rockstar zal de eerste downloadbare content voor Max Payne 3 volgende week beschikbaar stellen. Deze DLC, getiteld Local Justice, komt op 3 juli uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Pc-gamers kunnen vanaf 17 juli met de uitbreiding aan de slag.

Met Local Justice worden drie nieuwe multiplayer levels meegeleverd en er komt een nieuw wapen en item beschikbaar. Ook kunnen spelers aan de slag met een nieuwe factie binnen de multiplayer-modus van Max Payne 3. Uiteraard kunnen er ook enkele Achievements en Trophies worden vrijgespeeld.

Multiplayer Max Payne 3

Imperial Palace en Departure Lounge zijn de multiplayer levels die binnen speltypes deathmatch, team deathmath en Payne Killer gespeeld kunnen worden. De derde map is 55th Battallion HQ, welke in alle multiplayer spelvarianten te spelen is.

Rockstar biedt Local Justice in de eerste week voor een gereduceerde prijs aan. Xbox 360-spelers zullen hier 480 Microsoft Points voor moeten neertellen, PlayStation 3-gamers betalen ongeveer zes euro. Na de eerste week zal de prijs worden opgekrikt naar respectievelijk 640 MS Points en 8 euro. Uiteraard is de content gratis voor alle gamers die over een Rockstar Pass beschikken.

Lees voor meer informatie de uitgebreide recensie van Max Payne 3.

[youtube]RVGLEB0pkog[/youtube]

0 Reactie(s) op: Rockstar brengt volgende week eerste DLC naar Max Payne 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.