Samsung: 'Galaxy S III krijgt eigen evenement'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 01 februari 2012 13:20

Apps & Software

Samsung bevestigt woensdag dat de opvolger van de Galaxy S II niet onthuld zal worden tijdens het Mobile World Congress (MWC) eind februari. De Galaxy S III zal een eigen evenement krijgen.

Samsung kondigde de Galaxy S II vorig jaar tijdens het MWC aan en verwacht werd dat ook diens opvolger op deze beurs in Barcelona uit de doeken zou worden gedaan. Samsung bevestigt nu echter de geruchten dat de Android-smartphone pas op een later moment aan het publiek getoond wordt.

Apart evenement

"Op het Mobile World Congress 2012 zal Samsung veel nieuwe mobiele producten tonen. De opvolger van de Galaxy S II-smartphone zal echter tijdens een apart Samsung-evenement onthuld worden, ergens in de eerste helft van dit jaar", aldus Samsung.

De Koreaanse elektronicagigant zegt tot slot dat de Galaxy S III vlak na de aankondiging verkrijgbaar zal zijn in de winkel. Geruchten gaan dat Samsung de lancering van zijn nieuwe vlaggenschip heeft uitgesteld om deze zo gelijktijdig in Europa en de Verenigde Staten te kunnen aanbieden.

0 Reactie(s) op: Samsung: 'Galaxy S III krijgt eigen evenement'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.