Samsung geen interesse in overname RIM

Door: Elmar Rekers | 18 januari 2012 09:54

Overige elektronica

Samsung laat woensdag weten dat het bedrijf geen interesse heeft in een overname van BlackBerry-maker Research In Motion (RIM). Dit in tegenstelling tot de stroom geruchten die de afgelopen weken rond ging.

Samsung komt met deze verklaring naar buiten in reactie op de waardestijging van het aandeel RIM (10 procent) eerder deze week. Dit nadat er verschillende geruchten opdoken over een mogelijke overname van de BlackBerry-fabrikant.

Toch is dit voor Samsung blijkbaar geen reden om een bod op het Canadese bedrijf uit te brengen. "We hebben nog nooit overwogen om deze firma over te nemen en zijn daar ook nu niet in geïnteresseerd", aldus Samsung's woordvoerder James Chung.

Overname RIM

Chung laat tevens weten dat RIM zelf ook geen contact heeft gezocht om een mogelijke overname te bespreken. Hiermee ontkracht hij dus de geruchten die door BGR.com de wereld in zijn geholpen. Volgens de website was RIM al met verschillende partijen in gesprek over een overname en zou Samsung hierbij de grootste speler zijn.

0 Reactie(s) op: Samsung geen interesse in overname RIM

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.