Samsung haakt Doutzen Kroes aan voor Galaxy S4 mini

Door: Elmar Rekers | 08 juli 2013 14:53

Nieuws

Topmodel Doutzen Kroes gaat Samsung een handje helpen bij het aan de man brengen van enkele toestellen. Om te beginnen: de Galaxy S4 mini. Onder het communicatieconcept Start The Conversation zal Kroes ‘het gesprek’ aangaan met consumenten.

De samenwerking van Doutzen Kroes met Samsung Nederland is gebaseerd op het communicatieconcept Start The Conversation. “Doutzen Kroes wordt de aanjager annex gespreksleider op het platform […]. Dé online plek waar je alles te weten komt over fashion, muziek, films, fotografie en gezondheid”, aldus Samsung in het persbericht.

Fashion

Of Kroes zich daadwerkelijk zal bezighouden met het in de etalage zetten van de Galaxy S4 mini, valt nog te bezien. Het model gaat zich in de ‘conversaties’ namelijk richten op bepaalde thema’s, waarbij fashion als eerste onderwerp dient. “Doutzen wil weten wat jij belangrijk vindt, wat jou beweegt, wat jouw ideeën zijn.” Kroes zal hierbij video-posts plaatsen die ze filmt met een S4 mini, zo belooft Samsung.

De Galaxy S4 mini is het kleine broertje van de succesvolle Galaxy S4. Het toestel heeft een 4,3 inch-scherm, een 8 megapixel-camera en ondersteunt 4G-internet. De promotieactie met Doutzen Kroes gaat vandaag van start.

0 Reactie(s) op: Samsung haakt Doutzen Kroes aan voor Galaxy S4 mini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.