Samsung kondigt Omnia M met Windows Phone 7.5 aan

Door: Elmar Rekers | 11 mei 2012 14:11

Nieuws

Samsung maakt vrijdag bekend dat de Omnia M, de derde Windows Phone van de fabrikant, in juni beschikbaar komt in Europa. De smartphone draait op Windows Phone 7.5, welke voorzien is van de nieuwe Tango-update.

Wat betreft de specificaties doet de Omnia M bescheiden aan. Zo zit er een 1 GHz-processor in, 384 megabyte aan RAM en heeft het toestel een 4 inch-touchscreen (800 x 480 pixels) van het type Super Amoled. Verder is er een opslagcapaciteit van 4 gigabyte aanwezig en kunnen er 4 megapixel foto's geschoten worden.

De Omina M draait op Windows Phone 7.5 Refresh, wat betekent dat hier de nieuwe Tango-update in verwerkt is. Met deze update maakt Microsoft het mogelijk dat het Windows Phone-besturingssysteem ook op smartphones met lagere specificaties kan draaien.

ChatOn

Samsung heeft de Omnia M voorzien van zijn eigen ChatOn-applicatie. Deze WhatsApp-achtige dienst maakt het mogelijk om kosteloos berichten uit te wisselen. Eerder verscheen ChatOn al voor de iPhone en Android. Hoewel uit de vrijgegeven specificaties duidelijk wordt dat de Omnia M niet in het hoogste segment zal meedraaien, maakt Samsung vooralsnog geen prijs voor de smartphone bekend.

0 Reactie(s) op: Samsung kondigt Omnia M met Windows Phone 7.5 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.