Samsung lanceert Galaxy S III mogelijk toch in april

Door: Elmar Rekers | 21 maart 2012 15:06

Nieuws

Samsung lanceert de Galaxy S III mogelijk toch in april. Dat zegt Kim Young-ha, topman van Samsung China, woensdag tegenover de pers op het Samsung Forum 2012 in Peking.

Afgelopen weekend doken de eerste uitgelekte afbeeldingen van de Galaxy S III op en daaruit leek duidelijk te worden dat Samsung zijn nieuwe vlaggenschip op 22 mei zou gaan aankondigen. Volgens Young-ha is het echter goed mogelijk dat de telefoon enkele weken eerder naar de winkels komt.

Lancering Galaxy S III

"Om het maximale te halen uit de verkoopcijfers van zowel de Galaxy S III en de Galaxy Note, welke al erg populair is in China, overweegt het bedrijf de lancering van de Galaxy S III te verschuiven van mei naar april", aldus de chief executive van Samsung China.

Samsung heeft tot op heden nog geen officiële aankondigingen gedaan rond de lancering van de Galaxy S III. Wel liet de fabrikant onlangs weten dat de smartphone tijdens een 'eigen evenement' uit de doeken gedaan zal worden.

De opvolger van de Galaxy S II krijgt vermoedelijk een behuizing die deels uit keramiek bestaat, een 4,8 inch full HD-scherm en een 1,5 GHz quadcore-processor. Daarnaast zou er een 8 megapixel camera in het toestel zitten.

0 Reactie(s) op: Samsung lanceert Galaxy S III mogelijk toch in april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.