Samsung lanceert verbeterde versie Galaxy S II

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 10 januari 2013 13:36

Nieuws

Samsung introduceert donderdag de Galaxy S II Plus. Hiermee geeft de fabrikant zijn succesnummer uit 2011, de Galaxy S II, een opknapbeurt. De smartphone draait op Android 4.1.2 (Jelly Bean).

Samsung lijkt met het toestel vooral softwarematige verbeteringen door te voeren. Zo zijn veel functies van de Galaxy S III, waaronder Direct Call en Smart Alert, straks ook te gebruiken op de S II Plus.

Smart Stay is eveneens een functie die overkomt van de S III. Hierbij blijft het scherm aan staan zolang er naar het toestel gekeken wordt. Ook zal het op de S II Plus mogelijk zijn om video’s in een pop-up-venster af te spelen terwijl er andere applicaties worden gebruikt.

Hardware Galaxy S II Plus

De Galaxy S II Plus draait, net als het origineel, op een dualcore-processor . Daarnaast zijn ook het beeldscherm (4,3 inch) en de camera (8 megapixel) ongewijzigd. De opslagcapaciteit is 8 gigabyte, waar de S II 16 gigabyte tot zijn beschikking had. Het geheugen is wel uit te breiden met een microSD-kaartje.

Wanneer de Galaxy S II Plus beschikbaar komt, is vooralsnog onduidelijk. Ook over een prijs heeft Samsung nog niets bekend gemaakt.

0 Reactie(s) op: Samsung lanceert verbeterde versie Galaxy S II

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.