Samsung onthult Galaxy Mega met 6,3 inch HD-scherm

© PXimport

Samsung onthult Galaxy Mega met 6,3 inch HD-scherm

Geplaatst: 11 april 2013 - 07:23

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Elmar Rekers

Samsung heeft donderdag de Galaxy Mega officieel aangekondigd. De smartphone-tabletcombinatie krijgt een 6,3 inch HD-scherm en zal in juni naar Nederland komen met een prijskaartje van 600 euro.

Geruchten over het grote Samsung-toestel gingen al weken rond, en nu is de Galaxy Mega dan ook echt gepresenteerd. Door het apparaat van een 6,3 inch-scherm te voorzien, is de Mega een stuk groter dan de Galaxy Note II met zijn 5,5 inch-display. Volgens Samsung biedt de Mega het beste van twee werelden: “Het mobiele gemak van een smartphone en de kracht en mogelijkheden van een tablet.”

Galaxy S4-functies

De Galaxy Mega heeft een 8 megapixel-camera aan de achterzijde, en aan de voorkant zit nog een 1,9 megapixel-sensor voor het voeren van videogesprekken. Het toestel beschikt over veel functies die Samsung met de Galaxy S4 introduceerde, waardoor het onder meer makkelijker moet worden om content te delen met vrienden en foto’s te schieten met geluidsfragmenten.

Het toestel draait op een dualcore-processor en wordt geleverd met Android 4.2 (Jelly Bean). Er kan gekozen worden voor 8 GB of 16 GB geheugen, wat kan worden uitgebreid tot 64 GB. Het toestel komt in juni naar Nederland en krijgt een adviesprijs van 599 euro.

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten