Samsung onthult nieuwe notebooks met Windows 8

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 03 januari 2013 09:50

Apps & Software

Samsung introduceert twee nieuwe laptops met Windows 8: de Series 7 Chronos en Series 7 Ultra. De nieuwe notebooks zullen tijdens de CES-beurs in Las Vegas, welke volgende week van start gaat, officieel gepresenteerd worden.

De Series 7 Chronos is een verbeterde versie van zijn voorganger. Deze Windows 8-laptop heeft onder meer een maximaal werkgeheugen van 16 GB, 1 TB aan opslagcapaciteit en draait op een Core i7-processor. Het 15,6 inch-beeldscherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De Series 7 Chronos is 20,9 millimeter dik.

Series 7 Ultra

De Series 7 Ultra is een nieuwe ultrabook van Samsung. Het 13,3 inch-beeldscherm heeft dezelfde resolutie als dat van het Chronos-notebook, en komt optioneel als touchscreen beschikbaar. Het ultrabook wordt geleverd met energiezuinige Core i5 of Core i7-processors, en heeft net als de Chronos een maximaal werkgeheugen van 16 GB. Ook is er een SSD-schijf van 256 GB ingebouwd.

Details over prijzen en lanceringsdata maakt Samsung nog niet bekend. Verwacht wordt dat de fabrikant hier tijdens de CES-beurs meer duidelijkheid over zal geven.

0 Reactie(s) op: Samsung onthult nieuwe notebooks met Windows 8

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.