Samsung onthult 'revolutionair' product tijdens Super Bowl

Door: Elmar Rekers | 31 januari 2012 10:46

Nieuws

Samsung zal een 'revolutionair' product uit de doeken doen tijdens de Super Bowl op zondag 5 februari. Dat maakt de fabrikant dinsdag bekend op Twitter.

"Aanstaande zondag lanceren we een apparaat dat zo revolutionair is dat enkel een reclame tijdens het grootste sportevenement van Amerika hiervoor de juiste plek is", aldus de Tweet van Samsung. Tijdens de reclamepauze van de Super Bowl, de finale van de American Footballcompetitie, pakken bedrijven vrijwel ieder jaar groots uit met nieuwe producten en peperdure spotjes.

Galaxy S III

Wat Samsung precies gaat onthullen is vooralsnog dus onduidelijk. Geruchten gaan dat het hier om een nieuwe Galaxy Tab of de Galaxy S III gaat. Toch lijkt deze laatste niet voor de hand liggend aangezien er vorige week berichten verschenen dat Samsung de nieuwe smartphone mogelijk enige tijd gaat uitstellen.

Vorig jaar onthulde Sony Ericsson tijdens de Super Bowl-reclame de definitieve versie van Xperia Play. Verwacht wordt dat Samsung, net als Sony Ericsson vorig jaar, de langste reclamespot tijdens het evenement heeft ingekocht.

0 Reactie(s) op: Samsung onthult 'revolutionair' product tijdens Super Bowl

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.