Samsung onthult ultra kleine Galaxy Pocket

© PXimport

Samsung onthult ultra kleine Galaxy Pocket

Geplaatst: 7 maart 2012 - 10:26

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Samsung heeft dinsdag de Galaxy Pocket aangekondigd. Een ultra kleine Android 2.3-smartphone met een beeldscherm van 2,8 inch. De Galaxy Pocket komt later dit jaar naar Europa.

Het kleine 2,8 inch QVGA-scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Samsung heeft uiteraard weer zijn bekende TouchWiz-interface over het Android-besturingssysteem gelegd. Verder zit er een 800 MHz-processor in de smartphone en kan de 3 GB geheugen worden uitgebreid middels een SD-kaart.

Schappelijke prijs

"Met de Samsung Galaxy Pocket bouwen we voort op de functies die onze gebruikers kennen, en halen hier het maximale uit. Dit toestel maakt de keuze in ons smartphone-assortiment nog rijker en we bieden een smartphone-ervaring die nog meer consumenten gaat bereiken voor een schappelijke prijs", aldus Simon Stanford van Samsung Engeland.

Wanneer de kleine telefoon naar Nederland komt is nog onduidelijk. De Galaxy Pocket zal later dit jaar in eerste instantie naar het Verenigd Koninkrijk komen. Over een adviesverkoopprijs is tot op heden nog niets bekend gemaakt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten