Samsung start uitrol Android 4.1 (Jelly Bean) voor Galaxy S III

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 31 oktober 2012 10:04

Apps & Software

Samsung heeft woensdag de langverwachte update naar Android 4.1 vrijgegeven voor Nederlandse Galaxy S III-smartphones. Jelly Bean wordt gefaseerd uitgerold, waardoor niet iedereen direct een melding zal krijgen.

Met de update is de Galaxy S III een van de eerste smartphones die van de Jelly Bean-update wordt voorzien. Samsung liet onlangs weten dat ook de Galaxy S II snel een update naar Android 4.1 zal krijgen, deze wordt in november verwacht. De fabrikant heeft het mobiele besturingssysteem uiteraard weer voorzien van zijn eigen TouchWiz-interface.

Upgrade Galaxy S III

Op sociale media wordt door verschillende S III-bezitters bevestigd dat de upgrade op woensdag is vrijgegeven. Ook op de redactie van Computer!Totaal is deze inmiddels binnen. Samsung belooft onder meer dat de telefoon onder Android 4.1 soepeler zal lopen en dat er een uitgebreider notificatiecentrum aanwezig is. Ook brengt Jelly Bean de digitale assistent Google Now met zich mee.

Na de update zullen gebruikers dus over de nieuwste versie van Android beschikken. Lang zal dit echter niet het geval zijn, aangezien Google eerder deze week Android 4.2 aankondigde. De eerste toestellen die over deze nieuwe versie van Jelly Bean beschikken, zijn de Nexus 4-smartphone van LG en de Nexus 10-tablet van Samsung. Beide zullen in november gelanceerd worden.

0 Reactie(s) op: Samsung start uitrol Android 4.1 (Jelly Bean) voor Galaxy S III

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.