Samsung verkoopt 6 miljoen Galaxy S4-toestellen

Door: Elmar Rekers | 15 mei 2013 12:19

Nieuws

Sinds de lancering op 27 april, zijn er wereldwijd al meer dan 6 miljoen stuks van de Galaxy S4 verkocht. Dat maakt fabrikant Samsung woensdag bekend. Hiermee doet de S4 het beter dan zijn voorganger, de Galaxy S III.

Verreweg het grootste deel van de verkoop vond plaats in de eerste vijf dagen na de lancering. Toen gingen er 4 miljoen exemplaren van de hand. “We hebben inmiddels ruim 6 miljoen toestellen verkocht, en verwacht wordt dat we de grens van 10 miljoen units eind deze maand nog zullen doorbreken”, aldus Samsung tegenover de Koreaanse krant Chosun Libo.

Galaxy S III

Met 6 miljoen verkochte units in amper drie weken, is de Galaxy S4 Samsung's meest succesvolle smartphone ooit. Als de 10 miljoen daadwerkelijk nog deze maand wordt aangetikt, verkoopt de S4 twee keer zo snel als de Galaxy S III, die deed er namelijk twee maanden over om de mijlpaal te behalen.

Voor de start van de verkoop werd al duidelijk dat de S4 het waarschijnlijk boven verwachting goed zou gaan doen. Zo liet Samsung een dag voor de lancering weten dat ze rekening hielden met leveringsproblemen door de extreme vraag naar hun nieuwe Android-vlaggenschip.

0 Reactie(s) op: Samsung verkoopt 6 miljoen Galaxy S4-toestellen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.