Sitecom Wireless Music Streamer WL-061

Door: Jeroen Boer | 16 augustus 2011 13:38

Apps & Software

De Sitecom Wireless Music Streamer is een oplossing om geluid draadloos van een notebook of pc naar een stereosysteem of hoofdtelefoon te sturen. Het setje bestaat uit een usb-stick die zowel een geluidskaart als zender ontvangt en een kastje met 3,5mm-geluidsuitgang die u op uw stereosysteem aansluit.

In de doos vinden we verder de benodigde kabel van de 3,5mm-geluidsaansluiting naar twee tulpstekkers om het kastje op de stereo aan te sluiten. De ontvanger werkt op een meegeleverde netstroomadapter of op een AAA-batterij waarvan ook een exemplaar wordt meegeleverd. De batterij is handig als u het kastje in combinatie met een hoofdtelefoon wilt gebruiken, want dat is ook mogelijk.

De Sitecom Wireless Music Streamer is prettig vormgegeven.

Het in gebruik nemen van het systeem is erg simpel. De usb-stick werd door Windows automatisch herkend als geluidskaart zonder dat we daar drivers voor moesten downloaden. Het kastje sloten we aan op onze stereoset en er werd automatisch een verbinding opgezet. Eventueel staat in de handleiding de procedure om de zender en de ontvanger handmatig te pairen als het misgaat. In Windows 7 moesten we nog even de juiste geluidskaart kiezen en het geluid kwam probleemloos uit ons stereosysteem. Erg handig dus. De adviesprijs van de WL-061 is met 69,99 euro aan de hoge kant, inmiddels is hij in het wild verkrijgbaar voor zo'n 45 tot 50 euro.

Sitecom Wireless Music Streamer WL-061

Prijs € 69,99

OS Windows 2000/XP/Vista/7 of Mac OS X 10.4/10.5/10.6/10.7

Oordeel 8/10

Pluspunten

Eenvoudig in gebruik nemen

Geen drivers nodig

Minpunten

Geen

0 Reactie(s) op: Sitecom Wireless Music Streamer WL-061

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.