Sony-baas bevestigt afwezigheid PlayStation 4 op E3

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 17 februari 2012 10:22

Apps & Software

Jack Tretton, CEO van Sony Computer Entertainment, bevestigt dat de PlayStation 4 niet zal worden onthuld op de E3 in juni. Dit omdat nieuwe hardware in zijn ogen alleen maar 'verwarring' zou brengen.

"Persoonlijk zou ik erg in de war raken als ik dit jaar al over de volgende generatie hardware moest gaan praten", vertelt Tretton tegenover IGN. "Wanneer je over een volgende generatie begint hangt volledig af van de positie van je huidige platform."

"Momenteel focussen we ons dan ook nog volledig op de PlayStation 3, en daarnaast moeten we over enkele dagen ook nog een ander platform lanceren [PS Vita, red]. Ik wil er dus niet eens aan denken om binnen afzienbare tijd meer nieuwe technologieën te lanceren."

PlayStation 4

De Sony-topman bevestigt dus dat de PlayStation 4 zeker niet zijn opwachting zal maken tijdens de gamebeurs in Los Angeles dit jaar. Daar waar de geruchten over de nieuwe Xbox van Microsoft juist met de dag sterker worden. Nintendo is tot op heden echter de enige partij die heeft aangekondigd vol in te zetten op nieuwe hardware. Hierbij doelt de spellenmaker uiteraard op de aanstaande Wii U-console.

0 Reactie(s) op: Sony-baas bevestigt afwezigheid PlayStation 4 op E3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.