Sony: 'Geen PlayStation 4 op E3'

© PXimport

Sony: 'Geen PlayStation 4 op E3'

Geplaatst: 11 januari 2012 - 07:24

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

Sony-topman Kaz Hirai heeft tijdens een presentatie op de CES-beurs laten weten dat het bedrijf geen PlayStation 4 zal aankondigen op de E3. Hij ontkent hiermee dus de geruchten die de afgelopen dagen rond gingen.

"Ik heb altijd gezegd dat de PlayStation 3 een levenscyclus van tien jaar heeft, en er is geen enkele reden om daar nu van af te wijken", zegt Hirai. "Andy House heeft dus helemaal gelijk door te stellen dat er geen aankondiging zal plaatsvinden tijdens de E3."

De PlayStation 3 vierde onlangs pas zijn vijfde verjaardag, iets dat volgens Hirai dus betekent dat het apparaat nog een paar jaar voor de boeg heeft. Onlangs wist website MCV op basis van enkele bronnen te melden dat zowel de PS4 als de Xbox 720 op de E3 zouden worden aangekondigd.

Wii U en Xbox 720

De enige console die we zeker te zien zullen krijgen op de E3 is de nieuwe Wii U van Nintendo. Verwacht wordt dat Nintendo eindelijk meer duidelijkheid zal geven over de hardware en de games die we mogen verwachten. Of ook Microsoft zijn nieuwe game-apparaat uit de doeken gaat doen zal waarschijnlijk pas duidelijk worden tijdens de persconferentie in juni.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten