Sony: 'PS Move presteert onder verwachting'

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 13 januari 2012 10:19

Overige elektronica

De PlayStation Move verkoopt in Europa minder goed dat verwacht. Dat zegt topman Jim Ryan van Sony Computer Entertainment Europe tegenover website MCV. Het bedrijf hoopt op betere resultaten in 2012.

"De verkoop in Europa verliep vooral halverwege 2011 een stuk trager dan verwacht. Maar we snappen nu veel beter hoe we het systeem moeten richten op de gezinnen en sociale aangelegenheden. We moeten niet iedereen willen bereiken met Move", vertelt Ryan.

Net als Ryan verwacht ook Feral Gara van Sony Engeland dat de verkoop van PlayStation Move in 2012 zal aantrekken. "We hebben nu een sterke basis gelegd. Oke, het had beter moeten presteren, maar het zal straks de begeleidende software zijn die de stijgende lijn gaat bepalen."

Move games

"We zien ook erg veel verschillen in de verkoop van de verschillende Move-games. Zo is Sports Champions verreweg het meest succesvol, maar doen anderen het weer een stuk minder", aldus Gara. Volgens de Sony-topman werken verschillende studio's nu aan Move-games die onderscheidend zullen zijn in 2012.

0 Reactie(s) op: Sony: 'PS Move presteert onder verwachting'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.