Sony: 'PS4 waarschijnlijk als laatste aangekondigd'

© PXimport

Sony: 'PS4 waarschijnlijk als laatste aangekondigd'

Geplaatst: 30 januari 2012 - 11:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Elmar Rekers

Sony zal waarschijnlijk de laatste fabrikant zijn die een next-gen console aankondigt. Dat verwacht Philippe Cardone van PlayStation Frankrijk. Dit in reactie op de geruchten rond een mogelijke onthulling van de PlayStation 4 op de E3.

In een interview met LePoint.fr zegt Cardone: "Het klopt dat er verschrikkelijk veel geruchten rond gaan, maar ik kan daar weinig over zeggen. Wel weet ik dat de Wii onder grote druk staat omdat de verkoop sterk terugloopt. Wij hebben wat dat betreft een stuk minder haast."

"Wij waren als laatste met de lancering van de PS3, en we zullen waarschijnlijk ook de laatste zijn die nu iets nieuws gaan aankondigen." Mochten de woorden van de Franse PlayStation-man op waarheid zijn berust dan lijkt het dus onwaarschijnlijk dat Sony zijn nieuwe console gaat aankondigen op de game-beurs in Los Angeles.

Naast de PS4 is ook altijd nog niet duidelijk of Microsoft zijn Xbox 720 dit jaar uit de doeken gaat doen. Wel is zeker dat Nintendo groots zal uitpakken rond de nieuwe Wii U. Deze console verschijnt nog dit jaar in Europa.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten