Sony start uitrol Android 4.0 voor Xperia S

Door: Elmar Rekers Elmar Rekers | 21 juni 2012 15:18

Apps & Software

Sony is donderdag begonnen met het uitrollen van de Android 4.0-ugrade naar de Xperia S. De beschikbaarheid van Ice Cream Sandwich kan volgens Sony per regio en provider verschillen.

Waar andere Sony-toestellen eerder al met Android 4.0 aan de slag konden, moest het nieuwe vlaggenschip van de Japanse fabrikant hier dus wat langer op wachten. Omdat de uitrol gefaseerd wordt uitgerold kan het enkele weken duren voordat alle gebruikers over Ice Cream Sandwich beschikken.

Face Unlock

Zo voorziet Android 4.0 de toestellen van een verbeterd vergrendelscherm, een drop-down menu en de optie om de grootte van widgets handmatig aan te passen. Ook zal er gebruik gemaakt kunnen worden van Face Unlock en wordt er een Walkman-app meegeleverd en een app voor het streamen van films.

De update is zo'n 200 megabyte groot en kan over-the-air worden binnengehaald. Sony zegt dat gebruikers een melding op hun toestel krijgen zodra Android 4.0.4 klaarstaat. De Xperia S werd in maart gelanceerd met Android 2.3 (Gingerbread).

[youtube]i189IkIvJc0[/youtube]

0 Reactie(s) op: Sony start uitrol Android 4.0 voor Xperia S

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.