Sony Walkman NWZ-S754

Door: Jeroen Boer Jeroen Boer | 07 april 2011 11:31

Apps & Software

De Sony NWZ-S754 is een lichte mp3-speler met een behuizing die grotendeels van metaal is gemaakt. De knoppen op de S754 zijn ingedeeld in de ‘Mickey Mouse-indeling’ die we al eerder bij Sony zagen.

De bediening werkt prettig en de interface zit helder in elkaar. Er worden genoeg audio- en videoformaten ondersteund en u kunt muziek gewoon via de verkenner kopiëren. U kunt ook naar de ingebouwde FM-radio luisteren. Het 2inch-scherm heeft een goede inkijkhoek en kan erg helder. Dat de NWZ-S754 geen instapmodel is, zien we aan bijvoorbeeld de actieve geluidsonderdrukking die omgevingsgeluiden filtert. U kunt ook andere audiobronnen op de Walkman aansluiten om ze met geluidsonderdrukking te beluisteren. U hebt voor de geluidsonderdrukking wel de meegeleverde in-ear-oordopjes nodig, die gelukkig prima klinken.

De meegeleverde oordopjes zijn nodig voor de ruisonderdrukking.

De speelduur van de accu is bij het afspelen van muziek zo’n 40 uur. De NWZ-S754 met 8 GB geheugen kost 129 euro en voor 159 euro hebt u de NWZ-S755 met 16 GB geheugen. Voor de geboden kwaliteit, opties en afwerking is dat een prima prijs. De Walkman is er in zwart met zwarte in-ear-hoofdtelefoon, of in blauw, roze of wit met witte in-ear-hoofdtelefoon.

Sony Walkman NWZ-S754

Prijs € 129,- (8 GB) of € 159,- (NWZ-S755, 16 GB)

Oordeel 8/10

Pluspunten

Prettige bediening

Mooie behuizing

Veel opties

Minpunten

Speciale meegeleverde oordoppen nodig voor ruisonderdrukking

0 Reactie(s) op: Sony Walkman NWZ-S754

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.