Speciale symbolen invoeren

Door: Evi Maquoi | 29 juli 2011 12:07

How To

U hebt zich beslist ook al eens suf gezocht naar dat ene speciale symbool om in een document te voegen. Een hartje, enveloppe of schaar bijvoorbeeld? Hebt u geen zin meer om via het lettertype Wingdings naar een symbool te zoeken? Dankzij CopyPasteCharacter hoeft dat niet meer.

Met CopyPasteCharacter is het ontzettend eenvoudig om symbolen in welk document dan ook in te voegen. U surft naar de CopyPasteCharacter-website, zoekt het symbool dat u nodig hebt en klikt er één keer op om het naar uw klembord te kopiëren. Vervolgens kunt u het symbool bijvoorbeeld in een Word-document of Excel-bestand plakken. Hebt u meerdere symbolen achter elkaar nodig? Bijvoorbeeld enkele smileys? Houdt dan de Alt-toets ingedrukt terwijl u op verschillende symbolen op de CopyPasteCharacter-pagina klikt. Om uw klembord leeg te maken volstaat het om rechtsbovenaan op de pagina op de Clear-knop te klikken.

Bent u helemaal dol op deze website? Er bestaat ook een Copy Paste Character-applicatie in de iTunes Store waarmee u ook op uw iPod, iPhone of iPad eenvoudig met symbolen kunt werken. De applicatie kost 0,79 euro.

Dankzij deze website hoeft u nooit meer te zoeken naar dat ene symbool!