Spotify Tweaks 1.0

Door: Robbin Ooijevaar | 25 april 2011 08:04

Apps & Software

De muziekdienst Spotify biedt een onmetelijk grote muziekbibliotheek. De basisversie van Spotify (Spotify Open) is gratis. Als u nog geen account hebt, kunt u dat aanmaken op www.spotify.com. De dienst toont tijdens het luisteren uitgebreide informatie over de artiest en het liedje dat u hoort en u ziet zelfs het hoesje van het betreffende album. Deze informatie is echter alleen zichtbaar in het hoofdvenster van de dienst.

De uitbreiding Spotify Tweaks toont het hoesje van de cd en de naam van het nummer waar u naar luistert ook bovenin het systeemvak (rechtsonder in beeld bij het Windows-klokje). Deze informatie wordt getoond zodra Spotify een nieuw nummer afspeelt, en na een paar seconden verdwijnt hij automatisch. Spotify Tweaks is vooral een handige toevoeging als u naar afspeellijsten en verzamelalbums van iemand anders luistert en direct wilt zien wat u hoort. Spotify Tweaks vereist geen installatie. Nadat u het gedownloade zip-bestand hebt uitgepakt, kunt u het programma handmatig opstarten.

Met deze handige toevoeging voor Spotify ziet u het hoesje van het album waar u naar luistert.

Spotify Tweaks 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 287 KB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.